Meteen naar de inhoud

Wij helpen
met raad en daad

Weet je al genoeg?

Kijk op onze themabladen! Daar vind je voor elk onderwerp hoe je energie kunt besparen. Voor iedereen, als je huurt, in een appartement woont of een koopwoning hebt.

Heb je een koopwoning en kun je al aan de slag? Doe je het zelf of wil je offertes aanvragen? Dan heb je de belangrijkste maten van je huis nodig. Die vind je op de staalkaarten.

Kom in actie: bespaar energie

 • Een energiecoachgesprek
  We kijken samen naar jouw specifieke situatie, en geven je passende tips en advies over maatregelen voor jou en jouw huis.
 • Een warmtescan
  Met onze warmtecamera kun je plekken vinden waar je huis warmte ‘lekt’. Dit kan als het buiten kouder is dan 8 graden.
 • Zelf je CV waterzijdig inregelen
  Volgens de Consumentenbond kan dat tot 15% gas besparen! Dat doe je door gelijkmatig te verwarmen over alle radiatoren. Je vermijdt ook dat de ene kamer koud is en de andere te warm. Bij ons kan je daarvoor een CV inregelkit lenen


  Collectief inkopen

  De uitdaging is om betrouwbare leveranciers te vinden die kwaliteit leveren en dat ook nog tegen lage prijzen. De energie cooperaties uit het Gooi en Vechstreek werken samen, via Energie verbonden, om dit  mogelijk te maken.

  Van de leverancier kan je een vrijbijvende offerte ontvangen over isolatie maatregelen, zonnepanelen en/of een groen dak. Bij elke maatregel zijn de indicatie kosten vermeld. Isolatie maatregelen worden verzorgd door de Isolatiespecialist en van de Bunt isolatietechniek. Advies over glas is nu helaas niet mogelijk vanwege teveel aanvragen bij de leverancier.

  Als je nog niet weet welke maatregelen handig zijn om uit voeren, dan kan je eerst gratis een afspraak maken met een lokale energiecoach om
  helder te krijgen wat de energie staat is van je woning en welke stappen je zou kunnen nemen. De energie coach geeft informatie over de verschillende isolatie maatregelen en welke bij je huis past.

  Na inschrijving neemt wordt er contact met je opgenomen voor een advies/schouw afspraak bij je thuis. Als in dat gesprek blijkt dat een maatregel past, dan kan er een offerte worden opgesteld. Je bepaalt zelf of je de offerte wel of niet interessant vindt. Dit kan je bij het bedrijf aangeven, voor de einddatum van de offerte. De uitvoering vindt in overleg plaats.

  Collectieve inkoop is voor leden van Ver-KEN en bij aanmelding ontvang je een jaar gratis lidmaatschap van Ver-KEN, daarna de normale lidmaatschap kosten. Lidmaatschap is maandelijks
  opzegbaar.   Warmtepomp actie gestart in april 2023

   Inventarisatie aan huis en offerte zonder kosten
   Kijk samen met een energiecoach wat nodig is voor een offerte.

   Thuisbaas advies

   Een volledig traject om aardgasvrij te worden.
   Voor je koopwoning, appartement maar ook voor corporaties. In een eerste gesprek bespreek je wat je wil en krijg je meer inzicht wat er kan. Als dat interessant is volgt een advies:  maat­werk om jouw huis aardgasvrij te maken.
   Het geeft een overzicht van de nodige aanpassingen en wat dat betekent in je huis. Compleet met stappenplan, de kosten, en financiering als je dat nodig hebt. Het eerste gesprek is vrijblijvend.

   Interesse? Meer informatie?

   Neem contact op door een email te sturen naar: info@ver-ken.nl. Laat je naam en telnr achter, dan bellen we terug om een afspraak te maken voor het kennismakings gesprek