Meteen naar de inhoud

Wij helpen
met raad en daad

Weet je al genoeg?

Kijk op onze themabladen! Daar vind je voor elk onderwerp hoe je energie kunt besparen. Voor iedereen, als je huurt, in een appartement woont of een koopwoning hebt.

Heb je een koopwoning en kun je al aan de slag? Doe je het zelf of wil je offertes aanvragen? Dan heb je de belangrijkste maten van je huis nodig. Die vind je op de staalkaarten.

Kom in actie: bespaar energie

 • Een energiecoachgesprek
  We kijken samen naar jouw specifieke situatie, en geven je passende tips en advies over maatregelen voor jou en jouw huis.
 • Een warmtescan
  Met onze warmtecamera kun je plekken vinden waar je huis warmte ‘lekt’. Dit kan als het buiten kouder is dan 8 graden.
 • Zelf je CV waterzijdig inregelen
  Volgens de Consumentenbond kan dat tot 15% gas besparen! Dat doe je door gelijkmatig te verwarmen over alle radiatoren. Je vermijdt ook dat de ene kamer koud is en de andere te warm. Bij ons kan je daarvoor een CV inregelkit lenen


  Collectief inkopen

  De bewoners van de Zwinglilaan hebben zelf aanbieders onderzocht en gekozen. Zij hebben samen onder andere zonnepanelen ingekocht. Je kunt meedoen!

  De uitdaging is om betrouwbare leveranciers te vinden die kwaliteit leveren en dat ook nog tegen lage prijzen. De energie cooperaties uit het Gooi en Vechstreek werken samen, via Energie verbonden, om dit samen mogelijk te maken.

  Meld je aan bij de inkoopactie, in samenwerking met Energie Verbonden.
  Bij de aanmelding kan je aangeven waarin je bent geinteresseerd: isolatie, zonnepanelen of groene daken. Samen met de cooperatie nemen daarna de geselecteerde bedrijven contact met je op voor een advies afspraak.

  Thuisbaas advies

  Een volledig traject om aardgasvrij te worden.
  Voor je koopwoning, appartement maar ook voor corporaties. In een eerste gesprek bespreek je wat je wil en krijg je meer inzicht wat er kan. Als dat interessant is volgt een advies:  maat­werk om jouw huis aardgasvrij te maken.
  Het geeft een overzicht van de nodige aanpassingen en wat dat betekent in je huis. Compleet met stappenplan, de kosten, en financiering als je dat nodig hebt. Het eerste gesprek is vrijblijvend.

  Interesse? Meer informatie?

  Neem contact op door een email te sturen naar: info@ver-ken.nl. Laat je naam en telnr achter, dan bellen we terug om een afspraak te maken voor het kennismakings gesprek