Meteen naar de inhoud

Van het dure gas af… dat willen we allemaal

maar met alleen een warmtepomp ben je er niet.
In veel huizen zijn aanpassingen nodig, maar welke zijn nu echt belangrijk? En wat doe ik eerst?
Op 23 mei bespraken we hoe je stap voor stap kiest welke aanpassingen voor jou nodig zijn – om uiteindelijk die warmtepomp te kunnen laten plaatsen.

Energieadviseur Robert Tersmette vertelde:
• Beperk je warmteverlies
• Meet en bepaal wat je nodig hebt
• Hoe ziet een goed plan er uit
• Wat gaat het kosten

Presentatie informatieavond

Click op download om de PDF te openen

Kom in actie: bespaar energie

 • Een energiecoachgesprek
  We kijken samen naar jouw specifieke situatie, en geven je passende tips en advies over maatregelen voor jou en jouw huis.
 • Een warmtescan
  Met onze warmtecamera kun je plekken vinden waar je huis warmte ‘lekt’. Dit kan als het buiten kouder is dan 8 graden.
 • Zelf je CV waterzijdig inregelen
  Volgens de Consumentenbond kan dat tot 15% gas besparen! Dat doe je door gelijkmatig te verwarmen over alle radiatoren. Je vermijdt ook dat de ene kamer koud is en de andere te warm. Bij ons kan je daarvoor een CV inregelkit lenen


  Collectief inkopen

  De uitdaging is om betrouwbare leveranciers te vinden die kwaliteit leveren en dat ook nog tegen lage prijzen. De energie cooperaties uit het Gooi en Vechstreek werken samen, via Energie verbonden, om dit  mogelijk te maken.

  Van de leverancier kan je een vrijbijvende offerte ontvangen over isolatie maatregelenzonnepanelen en/of een groen dak. Bij elke maatregel zijn de indicatie kosten vermeld. Isolatie maatregelen worden verzorgd door de Isolatiespecialist en van de Bunt isolatietechniek. Advies over glas wordt uitgevoerd door Sukkel Glas/GSF Glasgroep.

  Als je nog niet weet welke maatregelen handig zijn om uit voeren, dan kan je eerst gratis een afspraak maken met een lokale energiecoach om
  helder te krijgen wat de energie staat is van je woning en welke stappen je zou kunnen nemen. De energie coach geeft informatie over de verschillende isolatie maatregelen en welke bij je huis past.

  Na inschrijving neemt wordt er contact met je opgenomen voor een advies/schouw afspraak bij je thuis. Als in dat gesprek blijkt dat een maatregel past, dan kan er een offerte worden opgesteld. Je bepaalt zelf of je de offerte wel of niet interessant vindt. Dit kan je bij het bedrijf aangeven, voor de einddatum van de offerte. De uitvoering vindt in overleg plaats.

  Collectieve inkoop is voor leden van Ver-KEN en bij aanmelding ontvang je een jaar gratis lidmaatschap van Ver-KEN, daarna de normale lidmaatschap kosten. Lidmaatschap is maandelijks
  opzegbaar.


   Wij werken natuurlijk samen – voor een beter resultaat!